понедельник, 12 декабря 2022 г.

 21 листопада Україна відзначає дев’яту річницю Революції гідності яка відбувається, на жаль, в умовах війни… Теперішня війна – це новий Майдан, але вже в межах всієї країни… Україна знову бореться за свою свободу та незалежність, захищаючись від агресора. Заходи, які відбуваються у цей день проходять під гаслом "Вистояли на Майдані – переможемо у війні".

На сторінках багатьох сучасних книг закарбовано надзвичайно важливий період України і це допомагає всім нам згадати, побачити наскільки той час був епохальним кроком до зміни свідомості української нації.
Цій знаковій події присвячена книжково – ілюстративна виставка «Майдан. Простір гідності, свободи і єднання», яка організована в читальному залі Публічної бібліотеки Томашпільської селищної ради. На виставці експоновано видання відповідної тематики українських та зарубіжних авторів. Це – монографічні дослідження, фотоальбоми, хронологічні довідники, літописи очевидців тих історичних подій та літературні твори, які висвітлюють ті доленосні для України події.

Переглянути відео за посиланням:
https://www.facebook.com/watch/?v=1180632486223189

Комментариев нет:

Отправить комментарий