понедельник, 12 декабря 2022 г.

Творчість крізь призму душі та серця

3 листопада день народження української журналістки, письменниці, поетеси, сценаристки, відомої як автора захоплюючих і чуттєвих жіночих романів - Ірен Роздобудько.

Сама письменниця може похвалитися досить бурхливою біографією: працювала журналістом, диктором на радіо, телеграфісткою і навіть деякий час виступала в цирку. Всі книги Ірен Роздобудько - це жіночі романи в хорошому сенсі цього слова. Крім письменницької діяльності, вона ілюструє книги інших авторів.

Її називають однією з найуспішніших українських письменниць, вона – неодноразова переможниця літературного конкурсу «Коронація слова».
«Думаймо разом!»– запрошує читача у своїх романах письменниця. Про народження і смерть. Про любов і зраду. Про своє призначення, про пошуки «світла в кінці тунелю» . Зрештою, про те, для чого ми народилися й живемо на цій землі».

Публічна бібліотека Томашпільської селищої ради відкриває літературну рубрику «Осіннє читання в бібліотеці» і пропонує своїм читачам книгу Ірен Роздобудько « Зів’ялі квіти викидають»

Зів'ялі квіти. Які зберігаються в душі у вигляді жалю за минулим або тим нездійсненним, що треба викидати. Про це – історія двох актрис, колишніх «зірок» і однієї молодої жінки, яка доглядає за ними в притулку для самотніх акторів. Все життя ці акторки запекло ворогували між собою, адже були суперницями у коханні до чоловіка, який виявився не вартим любові та самопожертви. І тільки наприкінці життя обидві зрозуміли …. А що саме?- Прочитайте, дізнаєтеся.




Комментариев нет:

Отправить комментарий